Angelic Healing met edelstenen

Deze cursus wordt gegeven als aanvulling op de Board of Angels-les, kan ook op zichzelf worden gevolgd als een Angelic Healing-les met edelstenen. De edelstenen helpen om de energie op een zeer diepgaande manier te manifesteren.

Stenen zijn gespecialiseerd in een bepaalde energie en veel mensen weten al dat het dragen van bepaalde stenen bijvoorbeeld nuttig is om je te inspireren en in balans te brengen. Wat maakt deze cursus diffferent? Net zoals je een "klik" kunt hebben met mensen waarmee je overweg kunt omdat het niveau van je energie goed bij elkaar past, kunnen stenen een vergelijkbare wederzijdse band hebben. De synergie tussen de stenen creëert een "derde veld" waar de energievelden van elke steen samen een effect creëren dat meer is dan de som van zijn delen. De cursus laat je precies zien hoe je 36 stenen combineert om niet alleen te profiteren van de energie van elke steen, maar ook van hun speciale "teamwerking".

Deze cursus biedt manieren om verbinding te maken met engelenenergieën op een eenvoudige, nuchtere manier die geen maanden van dagelijkse meditatie of een grote achtergrond in energiewerk vereist.

Tijdens de cursus leer je eenvoudige manieren om voor jezelf en anderen:

 • Meer rust en stilte in je leven te vinden
 • In de natuurlijke stroom van het leven te stappen en nieuwe dingen uit te nodigen
 • Het leven in balans te brengen en te harmoniseren het op nieuwe manieren
 • Toegang te krijgen tot licht en hoop bij nieuwe inspanningen en kansen

Nieuwe kracht en sterker uithoudingsvermogen te openen

Je leert ook:

 • Hoe je zelf water kunt opladen met zeer sterke energie om je dagelijkse leven te zegenen en om aan anderen en aan de natuur te geven
 • Nieuwe meditaties om alleen of met vrienden te doen om te ontspannen en je energie te upgraden
 • Om genezing naar jezelf, anderen, de natuur en alles wat je maar kunt bedenken te sturen
 • Verbinding maken met je Ultieme Hogere Zelf
 • Hoe je steenleggingen kunt uitvoeren voor jezelf en anderen
 • Hoe je een Universeel Energieportaal kunt openen om de natuur in balans te brengen
 • Hoe je een buitenceremonie kunt uitvoeren voor de aarde, alleen of met vrienden

En last but not least ontvang je een uitgebreide handleiding waarin elk deel van de cursus in detail wordt uitgelegd.

Ik geef deze les zowel persoonlijk, in Venlo Nederland, als op afstand via Skype.

Als deze cursus je eerste stenen cursus is en je je onzeker voelt over het vinden van de juiste stenen en ze te combineren tot een sterke stenen set, kan het kopen van een set een handige optie zijn. De 36 gebruikte stenen zijn meestal gewone stenen die je misschien al hebt, maar als je je snel inschrijft op deze cursus, kan ik je misschien ook voorzien van een stenen set die al gebalanceerde energieën heeft. Het maakt niet uit welke steen van een bepaalde soort je koopt, deze zal de juiste energie hebben, zo lang het een puur exemplaar is dat niet is vermengd met andere gesteentes. En de set stenen bestaande uit deze pure exemplaren zal altijd "werken". Maar als je nieuw bent in het werken met energieën of met stenen, kan het vinden van de juiste stenen een drempel zijn. Dus het kopen van een stenen set van mij in plaats van er zelf een samen te stellen is gewoon een mogelijkheid om jezelf gerust te stellen, indien nodig.