De Universele Witte Tijd Heling

Nieuwe-Initiatie

Dag allemaal,

Ik verontschuldig me voor het feit dat het lang geleden is dat ik de laatste keer met jullie heb gecommuniceerd. Mijn leven is verwarrend geweest door veel toegevoegd werk net zoals bij de meesten van jullie. Ik hoop zo snel als ik kan in staat te zijn om een interessante Nieuwsbrief naar buiten te brengen, maar eerst wil ik jullie vertellen over de Nieuwe-Initiaties voor Universele Witte Tijd Heling. Ze zijn eindelijk hier! Ik leg hieronder uit waarom ze nu naar buiten treden voor diegenen onder jullie die niet wisten dat ze onderweg waren.

Ik wens een sterke coöperatie tussen mij en alle Lerarenniveaus in alle landen van de wereld te vormen. Ik heb een diepe wens van eerlijkheid van alle Leraren op alle niveaus. Deze nieuwe Gift van de Nieuwe-Initiatie hoort niet te beginnen met enige vorm van oneerlijkheid. We hebben in het verleden problemen gehad met oneerlijkheid onder de Leraren. Laat ons nu beginnen met een nieuwe era met een open eerlijke manier in ons professionele werk met Universele Witte Tijd Heling.

Moeder Aarde en de Mensheid zijn door grote veranderingen gegaan sinds Universele Witte Tijd Heling voor het eerst begin 1950 op Aarde werd gepresenteerd. Deze helende energie werd eerst alleen aan Contactpersonen van de Buitenaardsen hier op deze planeet gepresenteerd. Ik werd in 1961 geboren en begon in 1968 Universele Witte Tijd Heling te studeren en ik voltooide de Hogere School van Kennis en hun niveaus in 1973. Gedurende de beginjaren dat ik helingen deed ervoer ik veranderingen van handposities zowel in het begin als aan het eind van 1970. Toen ik werd opgeleid als Leraar van 1976 tot 1979 in de verschillende klassen en niveaus vonden er ook veranderingen binnen de heling plaats. Het was midden 1980 dat ik volkomen nieuwe Leraaraanwijzingen en veranderingen binnen de Initiaties ontving. Dit gebeurde terwijl we de heling alleen nog aan contactpersonen leerden. In het begin van de jaren 90 veranderden zowel de mensheid als de chakra’s binnenin de mensen. Nu werd Universele Witte Tijd Heling bereikbaar voor alle mensen. Tijd is voortgeschreden en mensen zijn spiritueel gegroeid en ver van dat begin gekomen. Het is nu tijd om de kracht te verhogen, de Witte Tijd Energieën die te maken hebben met het helen van het inwendige van de mensen hier op aarde.

Op hogere niveaus is het verhogen al begonnen. Het begon met de “Eenheid” (= Wholeness) die ons omgeeft. Een grote verhoging heeft plaatsgevonden in het krachtveld van Witte Tijd en de witte tijd tunnels zowel op als om de planeet heen. Deze delen zijn inmiddels verhoogd (= upgraded). Zelfs Moeder Aarde is specifiek en op een dieper niveau verhoogd met Witte Tijd. Nu is het tijd voor degenen die persoonlijk Witte Tijd gebruiken voor Universele Witte Tijd Heling om verhoogd te worden evenals hun kracht. De kracht die door ons heen werkt heeft toestemming nodig om met volledig potentieel en op de beste wijze vrij te stromen tijdens ons werk, omdat anders het risico bestaat dat de kracht “opgehoopt” raakt en een gevoel van frustratie opwekt, doordat we weten dat we met de volledige kracht meer kunnen doen dan waar we toegang toe hebben. De Nieuwe-Initiatie lost dit probleem op en creëert een perfecte stroom en kan zowel van dichtbij als op afstand gedaan worden.

Wat gebeurt er met de Nieuwe-Initiatie? De Nieuwe-Initiatie verhoogt ons en onze kansen om een hoge kwaliteit krachtige heling sessie te geven met Witte Tijd. Het verhoogt tevens onze volledige spiritualiteit op veel andere manieren. Als de Initiatie gedaan is, opent het blokkaden zoals werd gedaan gedurende alle andere klas Initiaties van Universele Witte tijd Heling, maar in dit geval, de Nieuwe-Initiatie, worden 42 blokkades verwijderd! Het is ook een verhoging van 30.000 Stappen! Deze verhoging is een zeer grote krachtbron voor ons totale algemene spirituele niveau. Het beste van de Nieuwe-Initiatie is dat het alle oude Initiaties vervangt, alle verhogingen die ooit gedaan zijn gedurende alle klassen Universele Witte Tijd Heling die een persoon gevolgd heeft. Alles wordt vervangen door een nieuwe krachtstroom van Universele Witte Tijd Heling.

De Ultieme Bron van Witte Tijd is dezelfde als altijd in Dat Wat Voorafging (= De Beyond) met De Witte Tijd Straal van de Originele Zon. Wanneer de Witte Tijd Straal ons hier in onze Blauwe Creatie en in ons Universum bereikt, wordt de Witte Tijd Straal bij de Bron Universele Witte Tijd. Aan de andere kant van de Bron geeft de Witte Tijd Straal ons Universele Witte Tijd Heling, waar iedere heler een eigen unieke verbinding en trechter (= funnel) heeft om dit te ontvangen. Jammer genoeg zijn er enkele plaatsen op Aarde waar Leraren geen goed werk hebben gedaan of doen met hun Initiaties. Zij gebruiken ze verkeerd, slordig en te snel om het maar gedaan te hebben. Soms worden de Tekens of Symbolen verkeerd gedaan, wat belangrijke zinnen of woorden zijn vergeten of worden op het verkeerde moment gezegd. De Nieuwe-Initiatie reinigt de fouten en alles wat onjuist gedaan werd. Het vervangt alles met perfectie en balans die de uitvoerder van Universele Witte Tijd Heling de ultieme harmonie geven.

De Nieuwe-Initiatie zal specifiek gegeven worden aan de verschillende Leraren niveaus. Dat houdt in dat de verschillende categorieën Leraren een verschillende Nieuwe-Initiatie zullen ontvangen, die zij zullen uitvoeren om studenten te openen, die opening nodig hebben. Als een Ambassadeur van Universele Witte Tijd Heling op Aarde heb ik, Channie West, één vorm van de Nieuwe-Initiatie, terwijl de Opperleraar (= Supreme Teacher) bijvoorbeeld, die direct onder mij staat in positie, een andere manier en werkwijze heeft voor de Initiatie met andere Tekens, etc. voor het niveau waarop zij werken en voor hun studenten. Een Opperleraar kan “mij” niet een stap verhogen, maar kan iedereen initiëren, die zich bevindt onder het niveau waar zij zijn helemaal naar beneden tot gewone studenten van Universele Witte Tijd Heling Niveau 1. De persoon, die de Nieuwe-Initiatie ontvangt, kan deze niet geven aan of uitvoeren op anderen, die zich op hetzelfde niveau bevinden. Dit betekent dat een Opperleraar niet een andere Opperleraar kan initiëren. Een Opperleraar kan echter wel alle andere daaronder liggende niveaus initiëren, zoals Hoofdleraren, Assistent Hoofdleraren, Hoge Leraren, Gewone Leraren voor de Niveaus 1 – 4 (als zij zelf die educatie hebben ontvangen). Zij kunnen ook Studenten Niveau 1 – 4 initiëren.

Iedereen die de Nieuwe-Initiatie wenst te ontvangen kan kiezen bij welke Leraar met welk niveau zij dit willen laten doen. Een Opperleraar kan de Nieuwe-Initiatie bij een gewone student Niveau 1 doen evenals de Leraar die Niveau 1 onderwees. Opperleraren hebben verschillende keuzen en werkwijzen, omdat zij de papieren hebben om alle verschillende Nieuwe-Initiatie-niveaus te doen. Het is goed mogelijk dat de Opperleraar zal kiezen om te werken met de specifieke Opperleraar Meester Kracht, Witte Tijd Straal en Leraren Krachtniveau. De Opperleraren hebben een hoger Initiatie niveau voor de Nieuwe-Initiatie zelfs wanneer zij op een “lager” niveau initiëren. Omdat de Initiatie zich niet slechts richt naar de Hoofdleraar, Assistent Hoofdleraar, Hoge Leraar en Gewone Leraar, maar ook naar de gewone student. Het is het zelfde soort Nieuwe-Initiatie die de Opperleraar kan gebruiken voor iedereen op elk niveau. Het werkt op deze manier, omdat de Nieuwe-Initiatie heel slim is. Het vult in, past aan, zoekt en vindt de behoeften en de klassen die de Leraar of de student binnen de Universele Witte Tijd Heling werkelijk heeft gevolgd. Het verhogen kan slechts op het juiste niveau en kan nooit verkeerd gedaan worden. Slechts de leraren, die goedgekeurd en geaccepteerd zijn, kunnen de Nieuwe-Initiatie geven. Er zullen enkele Leraren zijn, die deze kans en verantwoordelijkheid niet zullen ontvangen.

Elk Lerarenniveau zal nieuwe Initiaties hebben voor Universele Witte Tijd Heling. Met alle Lerarenniveaus zullen er in totaal 6 nieuwe Initiaties zijn. Eigenlijk zullen het er 12 zijn als we meerekenen dat het mogelijk is om ze allemaal op afstand te doen. Elk Lerarenniveau krijgt een eigen Nieuwe-Initiatie. Er is slechts één Initiatie voor mij als Ambassadeur, één voor een Opperleraar, één voor een Hoofdleraar van een land, één voor de Assistent Hoofdleraar, één voor de Hoge Leraar en één voor de Gewone Leraar. Het zal dan het werk van deze Leraren zijn om de specifieke doelgroep te bereiken, die zich op hun niveau bevindt.

Bedenk dat de Nieuwe-Initiatie op vrijwillige basis is en dwing niemand om de initiatie te ontvangen. De werktijd moet gecompenseerd worden en het bedrag voor de Nieuwe-Initiatie zal zijn SEK 750. De Nieuwe-Initiatie kan meer dan eens gegeven worden en een persoon kan de initiatie van verschillende Lerarenniveaus ontvangen als de Leraar of student dit wenst. Elke keer dat de Nieuwe-Initiatie wordt gegeven zal het de individuele persoon verhogen op het spirituele niveau dat het best bij hem/haar past. De verhoging gaat door met de eigen wensen en dromen van de persoon te vervullen als het gaat om wat deze persoon zelf spiritueel wil bereiken.

De Universele Witte Tijd Heling werkt op de ene manier, terwijl de Universele Witte Tijd Mineralen Heling andere regels heeft.  Zij hebben een totaal verschillende vorm Nieuwe-Initiatie. Binnen hun werk zullen alle Leraren Universele Witte Tijd Mineralen Heling dezelfde Nieuwe-Initiatie ontvangen, die gegeven zal worden aan alle niveaus Leraren en studenten. Ook deze Nieuwe-Initiatie kan ontvangen worden van dichtbij of vanaf een afstand en werkt op dezelfde manier als de andere Nieuwe-Initiatie. Deze Initiatie is ook heel slim en vult in, past aan, zoekt naar en vindt de behoeften en de klassen die de Leraar of student gevolgd heeft in Mineralen Heling. Het verhogen kan slechts op het juiste niveau gedaan worden en kan nooit verkeerd gedaan worden. Slechts bevoegde Leraren zullen in staat zijn om de Nieuwe-Initiatie uit te voeren en er zullen enkele Leraren zijn, die deze mogelijkheid en verantwoordelijkheid niet zullen ontvangen. Op dit moment is de Universele Witte Tijd Mineralen Heling Nieuwe-Initiatie niet beschikbaar.

Later zullen alle Initiaties voor alle klassen op alle niveaus vervangen worden door nieuwe binnen de Universele Witte Tijd Heling en Universele Witte Tijd Mineralen Heling. Doordat dit een enorme hoeveelheid werk is, wensen we hiermee te wachten tot de Nieuwe Aarde. In plaats daarvan is het mijn grootste wens dat alle Leraren op alle niveaus van leren en klassenniveaus de Nieuwe-Initiatie niet slechts geven aan hun oude Leraren en studenten, maar deze ook uitvoeren en doen in elke nieuwe klas die gegeven wordt of gegeven zou worden. Geef de Nieuwe-Initiatie op een natuurlijke manier in de klas of op afstand nadat de klas is gevolgd.

Nieuwe-Initiatie Binnen Universele Witte Tijd Heling

Binnen Universele Witte Tijd Heling hebben we op de Hogere Leraren niveaus een percentage dat is bestempeld als “royalties”. Maar in het geval van deze Nieuwe-Initiatie zal ik een vaste prijs vragen voor al mijn werk. Ik heb besloten om 3000 Zweedse Kronen inclusief belasting te ontvangen voor alle Lerarenniveaus.

Voor deze prijs zal de Reguliere Leraar de Nieuwe Initiatie ontvangen en de Initiatie papieren ontvangen, die nodig zijn om de Nieuwe Initiatie te geven aan oude studenten en de nieuwe deelnemers aan klassen, die onder het huidige niveau als een Regulier Leraar zijn.

Voor een Hogere Leraar, zoals een Opperleraar, Hoofdleraar, Assistent Hoofdleraar of Hoogleraar is de prijs dezelfde3000 Zweedse Kronen, maar er is een tweede bedrag van 800 Zweedse Kronen per Leraar die de Hogere Leraar zelf initieert. De Hogere Leraar zal 3000 Zweedse Kronen dollars rekenen als betaling voor het werk, maar van die 3000 Zweedse Kronen moet 800 Zweedse Kronen aan mij gegeven worden. Wanneer ik het geld van de Hogere Leraar ontvang, zal deze een specifiek en zeer belangrijke “Bonus-Initiatie” ontvangen. Voor elke Leraar die geïnitieerd wordt zijn meer dan 30 verschillende Bonus-Initiaties die allemaal krachtig de spiritualiteit van de Hogere Leraar openen, individuele giften en mogelijkheden. Ik zou een snelle aantekening willen ontvangen betreffende de ervaringen van het ontvangen van de Bonus Initiatie.

Zij zullen zelf de Leraar die zij hebben geïnitieerd de Nieuwe-Initiatiepapieren geven. De Hogere Leraar zal dan het Vertrouwelijke Gegevensformulier (= Confidential Data Form) ingevuld hebben waarop staat wie de geïnitieerde Leraar is en waar dit is gebeurd met naam, adres, telefoonnummer, email, etc. (Zie formulier). Ik kijk ernaar uit om te horen van de nieuw geïnitieerde Leraar wanneer deze begint om de Leraren “onder hem/haar” te initiëren, zo dat deze zelf de Bonus-Initiatie zal kunnen ontvangen.

Aanbeveling voor Leraren:

Het wordt aanbevolen dat de Leraren 750 Zweedse Kronen rekenen voor het geven van de Nieuwe-Initiatie Universele Witte Tijd Heling aan hun studenten.  Deze Nieuwe-Initiatie kan gedaan worden door de Leraar die de student heeft opgeleid of door een Leraar van een hoger niveau Universele Witte Tijd Heling.

Toegevoegde informatie:

Linda Hotchkiss heeft ook toegang tot alle initiaties, dus als je de initiaties door haar wilt laten doen, neem dan alsjeblieft voor meer informatie contact met haar op via het volgende e-mailadres:

uwth.new@gmail.com

Alle benodigde Gegevens Formulieren zijn vertrouwelijk en slechts te gebruiken door de Ambassadeur van Universele Witte Tijd Heling!

Koers d.d. 23 november 2016

750 Zw. Kronen  =  € 76.55  

800 Zw. Kronen  =  € 81,66  

3000 Zw.Kronen  =  € 306.21