Healing & Beyond

Gun jezelf volop positieve energie!

Cursussen

Tenzij anders vermeld, worden alle cursussen in Venlo gehouden. Meer informatie over de verschillende curssussen vind je onder het kopje Cursussen.


Beyond cursus I en II

Van 20 t/m 23 juli 2017 kun je achter elkaar de Beyond cursus I en II bij me volgen in Venlo:
- Beyond I op 20 en 21 juli (apart te volgen voor € 295) en
- Beyond II op 22 en 23 juli (apart te volgen voor € 395 voor mensen die level 1 al hebben gevolgd).
 
Voor iedereen die zich voor beide cursussen opgeeft, geldt een aantrekkelijke korting, want beide cursussen samen kosten dan slechts € 500 !UWTH

De volgende cursus Universal White Time Healing level 1 in het Nederlands staat gepland op 21 en 22 januari 2017.

Universal White Time Healing level 2 in het Nederlands staat gepland op 4 en 5 februari 2017.


Algemeen:

Meer informatie over de cursussen vind je in het menu van de cursussen. Wil je graag meer informatie, kun je mij altijd je vragen mailen.

Als je er nog bij zijn in de bovenstaande cursussen, schrijf dan snel een e-mail om je aan te melden want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

Kun je niet op de aangegeven data of zit de cursus vol? Dan spreken we samen een nieuwe datum af. De cursus gaat altijd door, ook bij weinig aanmeldingen.

Woon je ver uit de buurt en ken je een aantal mensen die samen met jou een cursus bij me willen volgen? De mogelijkheid bestaat dat ik naar jou toe kan komen om de cursus te geven. Voor jou zelf geldt dan een aantrekkelijke korting. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Ik geef ook regelmatig les in het Duits (voor data zie mijn Duitse website: www.beyondkurs.de). Bovendien spreek ik vloeiend Engels, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden. Aangezien ik tot nu toe weinig aanmeldingen krijg voor Engelstalige cursussen, is het handiger om daarvoor via de mail een afspraak te maken.