Healing & Beyond

Gun jezelf volop positieve energie!

Lezingen

Lezingen zijn voor mij en manier om uitleg te geven over wat ik doe. Bovendien zie ik het als een kans om een aantal onderwerpen extra aandacht te geven waarvoor tijdens mijn cursussen wat weinig tijd is.

Op dit moment staan er nog geen lezingen gepland. Maar ik ben druk bezig om er een aantal te regelen.

Onderwerpen waarover ik een lezing kan houden zijn:

- Universal White Time Healing, een weldaad voor lichaam en geest

- Beyond, terug naar je blauwdruk

- Oordelen. Hoe bevrijd je jezelf?

- Hoe kies ik voor gezonde voeding?

Wat kun je verwachten?
Tijdens een lezing krijg je natuurlijk uitleg over het gekozen onderwerp. Maar er wordt ook praktisch geoefend zodat je de energie ervan kunt ervaren of meteen praktische tips krijgt om jouw leven een positieve wending te geven. De extra's zijn:

  • UWTH: de Golden Movement en een speciale meditatie om de energie te ervaren
  • Beyond: de Golden Movement en een hele bijzondere meditatie om de energie te ervaren van jouw originele blauwdruk!
  • Oordelen: praktische tips en uitleg over oordelen, hoe de bescherming van vroeger jou nu inperkt. Hoe jij je oordelen van jezelf en anderen onnodig aantrekt en hoe je jezelf daarvan kunt bevrijden.
  • Gezonde voeding: uitleg over zin en onzin rond gezonde voeding. Begeleiding bij jouw levenskeus rond voeding: wat gun je jezelf?

Voor de meditaties is geen ervaring nodig. Iedereen die stil kan zijn en over wat verbeelding beschikt, kan gemakkelijk meedoen! Voor de lezing over de Beyond is wel aan te bevelen dat de deelnemers echt geïnteresseerd zijn in esoterische onderwerpen.

Afhankelijk van de beschikbare tijd is het mogelijk voor een aantal aanwezigen om persoonlijke vragen in te brengen.

Stuur me gerust een e-mail voor meer informatie over deze lezingen. Ik heb zeker interesse om bij voldoende belangstelling deze lezingen te houden in bijvoorbeeld uw bedrijf, zaal, vereniging, netwerk enz.

Kosten
Deze lezingen geef ik bij voldoende belangstelling in de regio gratis en buiten de regio tegen een kilometervergoeding. Bij minder dan 12 aanmeldingen, zijn de kosten 30 euro. Als er zich tijdens de avond iemand aanmeldt voor een cursus en 30 euro aanbetaalt, is de lezing gratis.