Healing & Beyond

Gun jezelf volop positieve energie!

De Board of Angels maakt deel uit van de Board of Knowledge en vertegenwoordigt de bronenergie van Engelen. Deze energie wordt vertegenwoordigd door 36 Tekens. Als je bent ingewijd om verbinding te maken met deze prachtige energie, kun je grote stappen zetten in je eigen spirituele ontwikkeling en ook de ontwikkeling van anderen stimuleren. Je leert te werken met de essentie van Engelen die de basis vormt van alle soorten Engelen.

Board of Angels energie kan serendipiteit verhogen, nieuwe mogelijkheden creëren, onverwachte oplossingen uitnodigen, geweldige hulp oproepen en nieuwe ideeën en inzichten inspireren. Wanneer je verbinding maakt met deze energie, zul je Engelen in je leven aantrekken. Engelen zullen zich verheugen in jouw gebruik van deze energie die de basis vormt voor hun bestaan.

Aan de ene kant zal deze cursus je kennis laten maken met een energie die veel hoger is dan alles wat we ooit zullen kunnen begrijpen. Aan de andere kant is het toepassen van deze energie heel simpel en eenvoudig.

De mooie, zachte energie van de Board of Angels en en haar Tekens schijnt door in de nederige zachtheid van de kracht, kwaliteit, volledige betekenis en in het hele gevoel van de cursus. De cursus geeft veel suggesties en toepassingen van de energie om jouw dagelijks leven te verrijken.

Deze cursus gaat over 'Zorg met zorgvuldigheid', gegeven in waarheid en eerlijkheid vanuit het hart op een zachte, omarmende manier. Een heilige omhelzing van de zorg voor mens, dier en de natuur op vele manieren. Niets is te klein of onbeduidend. Niets is te groot of overweldigend. Dit betekent dat we met alles kunnen werken, van een enkel atoom tot Moeder Aarde, het Universum, de Blauwe Schepping, de Beyond enz. Dus deze cursus biedt vele praktische toepassingen en opent fantastische nieuwe mogelijkheden.

Natuurlijk, mensen die werken met de Engelen zal ook werken aan hun eigen spiritualiteit, groei en ontwikkeling en beter dan dat wordt het niet!

De Workshop Board of Angels zal de volgende onderwerpen bevatten:

Informatie over de energetische structuur achter onze Creatie.

Verbinding maken met de Board of Angels

Hoe Angel Healings uit te voeren

Hoe BoA ceremonies voor de natuur uit te voeren

Hoe BoA ceremonies uit te voeren voor het ervaren en delen van Angel Love

Hoe BoA-initiaties te geven aan jezelf en anderen

Hoe een openingsceremonie voor spirituele ontwikkeling en groei uit te voeren voor jezelf en anderen

Hoe BoA-upgrades te geven aan jezelf en anderen

Hoe water op te laden met BoA energie voor jezelf en anderen

BoA Meditaties

En nog veel meer!

Praktische informatie:

Deze workshop wordt gedurende twee hele dagen (meestal een weekend) dagelijks van 10-18 uur gegeven. Wanneer je de cursus persoonlijk volgt, graag na 09:30 uur op mijn adres in Venlo aankomen. Zorg er bij het persoonlijk afleggen van de cursus voor dat je een hotel in Venlo boekt voor de nacht of forenst. Zo ligt Campanile Venlo op loopafstand. Ik kan je ophalen vanaf het station of vanaf Eindhoven/Weeze/Düsseldorf airport.

Het is ook mogelijk om de cursus te volgen via skype of facetime. In dat geval worden de initiaties die bij de cursus horen ook op afstand gegeven. In het geval van tijdsverschillen kunnen andere tijden worden geregeld.

De cursus kost 850 euro. Dit omvat een certificaat en het cursusmateriaal. Het is mogelijk om 5 kleine morganietstenen en een blauwe topaassteen te kopen tijdens de cursus, maar het is goedkoper om ze zelf te kopen voor de cursus. Een goede webshop is: http://www.crystalfantasy.co.uk/html/rare.html of om een stenen beurs in je buurt bezoeken (Duitse/Oostenrijkse/Nederlandse data vermeld onder Termine op www.Lapis.de) Het is ook aan te raden voor mensen die de cursus op afstand volgen, om wat gedestilleerd water te kopen.

Overdag zorg ik voor koffie en thee en tijdens de lunch zorg ik voor een kop soep (niet van toepassing op de cursus via skype/facetime). Neem je eigen lunch mee en informeer me over dieetbeperkingen voor de cursus.

Raadpleeg de pagina Nieuws en Evenementen voor de volgende data dat ik deze cursus ga geven. Geen handige datum beschikbaar? Neem dan contact met mij op om jouw cursus te plannen!