Healing & Beyond

Gun jezelf volop positieve energie!

Huiskamer avonden

Wil jij je verjaardag eens een keertje "anders" vieren? Wil je geen hele avond met taart, koffie, drank en borrelnoten slepen om vervolgens alweer te mogen luisteren naar ieders vakantieverhalen en hun mening over voetbal en TV?

Of heb je een aantal vrienden en kennissen die gewoon nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal nog meer te ontdekken is op het gebied van persoonlijke groei en energie?

Stuur me dan een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden voor een huiskameravond.

Bij een huiskameravond nodig je jouw vrienden en kennissen uit en kom ik bij jou thuis een lezing en demonstratie houden, speciaal toegespitst op jouw interesses.

Mogelijke onderwerpen zijn :

- Fanclub: wordt fan van jezelf en elkaar (programma van Willem de Ridder)

- Universal White Time Healing, een weldaad voor lichaam en geest

- Beyond, terug naar je blauwdruk

- Oordelen. Hoe bevrijd je jezelf?

- Hoe kies ik voor gezonde voeding?

- Universal White Time Gemstone Healing, ervaar de verrassing van het derde veld!

- Healing voor je huisdier

- Kinderfeest!

Wat kun je verwachten?

Uitleg van het onderwerp natuurlijk. Maar we gaan ook heel praktisch oefenen zodat je ook echt iets leert of ervaart van de energie waar ik het over heb. De extra's zijn:

  • Fanclub: praktische oefening zodat je jezelf een keuze geeft hoe je reageert op dagelijkse situaties die normaal een sterke reactie bij je oproepen.
  • UWTH: de Golden Movement en een speciale meditatie om de energie te ervaren of korte proefbehandelingen (er wordt meestal zittend behandeld).
  • Beyond: de Golden Movement en een hele bijzondere meditatie om de energie te ervaren van jouw originele blauwdruk!
  • Oordelen: praktische tips en uitleg over oordelen, hoe de bescherming van vroeger jou nu inperkt. Hoe jij je oordelen van jezelf en anderen onnodig aantrekt en hoe je jezelf daarvan kunt bevrijden.
  • Gezonde voeding: uitleg over zin en onzin rond gezonde voeding. Begeleiding bij jouw levenskeus rond voeding: wat gun je jezelf?
  • UWTGH: steenleggingen om jezelf te baden in de bijzondere velden die combinaties van stenen kunnen oproepen, zoals engelen energie, balancering van de chakra's enz.
  • Dieren healing: neem (een foto van) je huisdier mee en het krijgt een healing (Let op dat dit niet te veel stress oplevert in combinatie met de andere huisdieren) Eventuele boodschappen die ik opvang van je dier, geef ik door.
  • Kinderfeest! : korte uitleg over healing in kindertaal, golden movement en elkaar healing doorgeven in een kring, spelen met energie, jouw sprankel en hoe reageren anderen daarop, elfendans, knutselen of zelf biologische chocola maken (extra kosten in overleg)

Voor de meditaties is geen ervaring nodig. Iedereen die stil kan zijn en over wat verbeelding beschikt, kan gemakkelijk meedoen! Voor de lezing over de Beyond is wel aan te bevelen dat de deelnemers echt geïnteresseerd zijn in esoterische onderwerpen.


Het aantal mensen of dieren dat ik kan behandelen op een avond is uiteraard beperkt. Dit kunnen we overleggen.


Kosten

Binnen de regio reken ik 50 euro per avond. Buiten de regio komt daar een kilometer vergoeding bij. Voor het kinderfeest zijn de kosten afhankelijk van de invulling en tijd.

Als er zich mensen tijdens de avond opgeven voor een cursus en een aanbetaling doen van 50 euro, is de huiskameravond gratis!