The Beyond


Door Channie West en Wistancia


Wat is realiteit? Waar komt alles wat bestaat vandaan en waar gaat het allemaal naar toe? Hoe pas jij hierin? Wat is leven? Als het leven een spel is, wat zijn dan de regels? En wat is het doel? Wie zijn de spelers? Wie ben je nou toch eigenlijk? En wie zou je zijn in andere werelden en op andere plaatsen? Heb je één hogere zelf of heb je er een heleboel? Wat is spiritualiteit? Wat is 200 miljoen jaren eerder gebeurd dan gepland was, en welk effect heeft dit nu op je? Wat is jouw deel in dit alles? Wat is het kleinste en toch sterkste ding binnen in je? En hoe kun je het Grotere Geheel zien? Kun jij je verbinden met dingen die Ultiem zijn? Heeft Goddelijkheid niveaus? Waar zijn die? Wat is Goddelijkheid? Hoe kun je meer weten? Hoe kun je in een zo kort mogelijke tijd groeien? Wat is tijd? Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Wat voor opleiding is dit? Wat kan het voor je doen? Kun jij een verschil maken? Wie ben je werkelijk? Wat is er werkelijk aan de hand?


Alles en iedereen heeft een Begin. Alles en iedereen heeft een Oorsprong en komt Ergens vandaan. We hebben allemaal al gehoord en gesproken over Het Grotere Plaatje, The Bigger Picture; een landschap van een Realiteit dat net een Grote Puzzel is met veel kleinere stukjes die erin passen. De mensen praten over het vinden van Het Grotere Plaatje van het Leven, The Bigger Picture of Life, wat impliceert dat je een totaal ander perspectief hebt dan als je op een kleiner plaatje inzoomt. Met een Grotere en Bredere visie van de Realiteit, worden dingen zichtbaar die verborgen waren. De verbindingen tussen Alles worden duidelijk.

Het is alsof je naar een landschap kijkt terwijl je op een heuvel staat of je kijkt naar een landschap door het raampje van een vliegtuig. Wat als het een ruimteschip zou zijn? Het verschil zou zo dramatisch en totaal zijn. Er zou zoveel meer worden onthuld. De kijker zou kunnen zien hoe steden in provincies passen, hoe de provincies in landen passen, landen die weer passen op continenten en deze laatste op een planeet. Je visie op het leven en de existentie wordt groter en breder hoe Hoger je gaat.


De Oorsprong van iedereen en alles is een regio van de Realiteit met niveaus die verborgen waren tot nu toe, voor Mensen, Buitenaardsen, Engelen en Licht Wezens die op planeten leven die passen in Galaxies, die passen in Universa die passen in een groter iets dat de Kleur Creatie, Color Creation wordt genoemd. Wat, als je kunt weten waar deze Creaties uiteindelijk allemaal in passen? Dit plaatje van de Realiteit noemen wij Het Daarachter, The Beyond.


Wat als je hoger kunt worden opgetild in je Spiritualiteit zodat je Het Grootste Plaatje kunt zien? Wat als je kunt zien waar Alles dat Existeert vandaan komt? Wat nu als jij je bewust kunt worden van een Reusachtige Realiteit die allang bestond voordat er mensen op planeten leefden in welke creatie dan ook? Wat als er een grens bestaat die deze Reusachtige Realiteit altijd voor iedereen in elke wereld of dimensie verborgen heeft gehouden, tot nu toe? Zou jij die grens willen overschrijden?


De Realiteit van Het Daarachter, The Beyond, is een plaats die De Hoogste Waarheid en De Heiligste van de Goddelijke Energie heeft. Als er een opleiding is die de Waarheid achter Alles onthult, zou jij daarin geïnteresseerd zijn?


Spirituele mensen spreken over Eenheid en de Originele Kracht waar alles vandaan komt. Ze mogen het God noemen of iets anders. Maar wat als datgene wat jij altijd God of de Schepper genoemd hebt, ook van veel verder weg komt.

Zou het niet verhelderend zijn om De Heilige Goddelijke Structuur van het Leven, The Holy Divine Structure of Life, te begrijpen, wat de Eerste Dingen echt waren en waarom dingen zijn geweest zoals zijn, zoals een Spel waarin zich het Totale Doel ontvouwt. Zou het je interesseren om te begrijpen Waar de Eenheid is en hoe jij daarin past?


We noemen het de Beyond maar ook De Heilige Goddelijke Structuur. Omdat het gaat om de structuur van hoe Goddelijkheid ontstond en zich vormde, voordat ook maar iets werd zoals het nu bestaat.

Het Geheel en Alles en Iedereen zijn een deel van de Beyond met hun innerlijke Essentie. Deze cursussen beogen ons in contact te brengen met deze Essentie en ons te openen vanuit dit niveau om het Hoogste van Alles te bereiken.


Als een persoon de Beyond begint te bestuderen, zal diegene dramatisch veranderen, naar mate de weg vordert.

Misschien denk je te weten wie en wat je bent. Maar als er nu eens veel meer hoort bij je Ultieme Zelf dan wat jij je ooit hebt gerealiseerd? Wil jij je openen voor een compleet ontvouwen perspectief op de Waarheid? Wat als jij de omvang van je perspectief kunt veranderen door een Levensveranderend Seminaar? Ben jij een vrijwilliger voor een dusdanige shift in jezelf?


Deze opleiding zal je geest openen en je een realiteit bijbrengen die dichter bij de Ware Realiteit staat. Hoe kunnen wij dat nu zo zeker beweren? Wel, met een open geest komt een open hart. Een open hart brengt een open mogelijkheid en kans voor dit hart om uit te reiken en de geest, de “mind”, de gelegenheid te geven zich nog meer te openen. Als iets Echt Waar is, dan zal het je raken in je hart, geest, ziel en spirit … en zelfs dieper dan dat! Je weet en voelt vanbinnen uit dat dit het Thuis is waar je altijd, bewust of onbewust, naar zocht!


De mensen hier op Aarde hebben geleerd dat er een lineaire tijdslijn bestaat die een begin heeft en naar een eind loopt. Maar de mens hier op Aarde weet erg weinig of niets over Het Begin van Alles dat Is en hoe het Al begon. Ook zou je kunnen zeggen dat de mens op Aarde weinig of niets weet over waar “Alles” naar toe gaat en wat of hoe een “einde” ook maar zou kunnen zijn.


Heb jij je wel eens afgevraagd wat alles is begonnen? Heb jij je wel eens afgevraagd waar alles naar toe gaat? Er is geen plaats op de Aarde waar antwoorden op vragen over de Oorsprong van Leven en Liefde en het Totale Begin ooit zo zijn gedeeld.


Je zou kunnen zeggen dat: waar het menselijk begrip van “Het Begin” ook begint… er veel is dat daarvoor gebeurde.


Normaal spreken we over het hebben van een Hoger Zelf en onze spirituele groei gaat over het bereiken van dat niveau. Maar wat nu als we van hieruit verder kunnen gaan, en dat we van daaruit ons Hogere Zelf een Begrip leren dat het zelf niet kan bereiken? De Beyond is gedeeltelijk te begrijpen en te bereiken van hier af, maar niet vanuit de plaats waar je Hogere Zelf is.

Dit betekent dat je Hogere Zelf dit Weten zal begroeten en het met open armen zal ontvangen. Je Hoger Zelf zal misschien reageren door de link openen die je al wilde vanaf het begin van je Spiritualiteit.


Soms moet Weten vanuit het laagste niveau worden geleerd, om de mogelijkheid te creëren het Hoogste te bereiken. Dit omdat de hoogste niveaus zijn gestopt met zoeken naar meer omdat zij zo tevreden zijn in hun perfecte harmonieuze omgeving, terwijl wij als mensen blijven zoeken.


Vele mensen hebben een overweldigend gevoel voor het Weten en de Informatie in deze klassen. Sommige mensen in de wereld hebben de Beyond aangeraakt met hun meditaties en channelings et cetera. Maar er is geen enkele gedetailleerde informatie die het volle spectrum en de diepgang kent zoals deze deze cursus die zelfs kaarten en tekeningen van The Beyond bevat.

Dit is de eerste keer dat deze informatie op deze wijze wordt gepresenteerd op de Aarde. De auteur van dit Weten is Channie Cha Centara die dit Weten heeft verkregen door haar unieke manier van leven.


Heb je belangstelling voor de Beyond?


De Beyond kennis wordt overgebracht op verschillende manieren:

Via lessen, tijdens een cursus

Via meditaties, tijdens een cursus of een sessie

Via geschreven tekst

Via de meditaties die in het geschreven cursusmateriaal zijn opgenomen

Via energetische initiaties die van persoon op persoon of op afstand worden gegeven.

Deze initiaties openen je zodat je de Beyond kunt gaan doorgronden. Zonder deze initiaties, is de energie van de Beyond niet toegankelijk.


Het cursusmateriaal is verdeeld in 5 niveaus, zodat je rustig een stramien opbouwt om steeds verder op voort te borduren met nieuwe kennis en inzichten.


Zelf ben ik tot nu toe opgeleid om cursus te geven in de eerste twee niveaus. Ik voel een diepe vreugde en nederigheid om deze Kennis te mogen overdragen!


Kies een manier die bij je past!


Na een eerste gesprek kun je een CD kopen met het cursusmateriaal om dit eens rustig door te lezen. Als je vragen erover hebt, kun je mij mailen. Je initiaties ontvang je in dit geval op afstand of tijdens een sessie in Venlo.


Je kunt er ook voor kiezen om een cursus bij mij te volgen. Deze ga ik organiseren in Venlo, of op locatie als ik een groepje cursisten heb in een regio. Het voordeel is dat je begint met uitleg en de meditaties ook in de groep meemaakt. Uiteraard ontvang je ook dan het cursusmateriaal om alles nog eens op je gemak na te lezen.


Voel je ervoor maar moet je nog worden overtuigd?


Mooi, je bent kritisch! Meestal is het overtuigender om iets mee te maken dan om het zo aan te nemen.


De mogelijkheid bestaat om tijdens een sessie een Beyond meditatie mee te maken. Op deze manier kun je iets ervaren van deze energie en daar je beslissing op baseren.


Kun je de Beyond ook ervaren zonder initiaties, door zelf te mediteren?


Dat is heel moeilijk… De Beyond is de bron van het universum waar we leven. Ten eerste is het moeilijk om als wezen van dit universum contact te maken met iets dat daarbuiten ligt. Waar moet je dat zoeken? Wat moet je je erbij voorstellen?

Bovendien is de Beyond goed beschermd omdat sommige energieën zó zuiver moeten blijven, dat zij worden afgeschermd voor inmenging. Je hebt dus bepaalde energetische “sleutels” nodig om op een verantwoorde manier contact te maken.


Voor meer informatie over de Beyond cursussen:


E-Mail: info@BeyondCursus.nl


Ik ben graag je gids naar de Beyond!