Cursussen

Tenzij anders vermeld, worden alle cursussen in Venlo gehouden. Meer informatie over de verschillende curssussen vind je onder het kopje Cursussen.

Eerlijk gezegd ben ik niet erg consequent met het bijhouden van mijn website. Daarom zijn datums van cursussen die ik hier vermeld vaak (lang) achterhaald. Het is het handigst om me een mail te sturen om data af te spreken en eventueel bij een al geplande cursus aan te sluiten.

Er staat een level 1 Universal White Time Healing cursus gepland in Venlo op 24+25 september 2022 waarbij je nog aan kunt sluiten. De terugkommiddag die bij de cursus is inbegrepen, spreken we af tijdens de cursus.

Algemeen:

Meer informatie over de cursussen vind je in het menu van de cursussen. Wil je graag meer informatie, kun je mij altijd je vragen mailen.

Als je er een datum in de toekomst op de website staat of je zelf een nieuwe datum wilt afspreken, schrijf dan snel een e-mail om je aan te melden want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

Kun je niet op de aangegeven data of zit de cursus vol? Dan spreken we samen een nieuwe datum af. De cursus gaat altijd door, ook bij weinig aanmeldingen.

Woon je ver uit de buurt en ken je een aantal mensen die samen met jou een cursus bij me willen volgen? De mogelijkheid bestaat dat ik naar jou toe kan komen om de cursus te geven. Voor jou zelf geldt dan een aantrekkelijke korting. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Ik geef ook regelmatig les in het Duits (voor data zie mijn Duitse website: www.beyondkurs.de). Bovendien spreek ik vloeiend Engels, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden. Aangezien ik tot nu toe weinig aanmeldingen krijg voor Engelstalige cursussen, is het handiger om daarvoor via de mail een afspraak te maken.