Universal White Time Healing level 1

Tijdens een workshop Universal White Time Healing (UWTH) zul je kennis maken met de universele kracht van White Time, wat deze is en hoe je ermee kunt werken. Via een contact met deze Kracht en de energie van White Time, kun je een verhoogde kwaliteit van leven gaan ervaren.

 

Niet in de laatste plaats omdat je niet alleen je omgeving maar ook jezelf leert stimuleren met deze energie. Ook wordt er in de workshops aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling zodat je een waardig uitdrager wordt van deze bijzondere energie. Er wordt een groot aantal tips en methodes aangereikt die jou in staat stellen jezelf en anderen op een natuurlijke wijze te inspireren, helen en in balans te brengen.

 

Universal White Time Healing is voor ons toegankelijk gemaakt door hoog ontwikkelde spirituele wezens die de ontwikkeling op Aarde miljoenen jaren hebben gevolgd en die zagen dat er behoefte was aan deze vorm van heling.

Universal White Time Healing is in energie en frequentie op maat gemaakt voor de mensheid, het dierenrijk, de natuur, situaties in het leven en voor Moeder Aarde. Zij is bij uitstek geschikt voor de healing van lichamelijke, psychologische en emotionele dagelijkse problemen en vraagstukken.

UWTH is uniek doordat de healer het verleden, het heden en de toekomst in één tijdseenheid kan behandelen. Daardoor stroomt de energie automatisch naar zowel de oorzaak van een situatie, de situatie zelf en de schaduw die de situatie vooruit werpt in de toekomst.

 

De healer maakt contact met een speciale Bron van deze kracht. White Time is witte energie wat inhoudt dat het alle kleuren in zich draagt en dus een gebrek aan elke kleur/frequentie kan aanvullen. UWTH sluit aan op zelfs de meest subtiele niveaus.

 

Als deze informatie je aanspreekt, kun je ervoor kiezen om een workshop bij mij te volgen. Volg je hart en e-mail me zodat we kennis kunnen maken. Als je nog twijfelt of het iets voor je is, vraag dan gerust eerst om extra informatie.

 

Tijdens de workshops wordt er niet alleen kennis overgedragen, maar worden er ook blokkades verwijderd. Daarmee bedoel ik blokkades die iedereen heeft en die jouw intuïtie en hoger inzicht beperken. Tijdens de inwijding wordt je dus niet alleen geopend voor het doorgeven van deze energie, maar ook voor het inzicht dat je nodig hebt om deze energie juist en integer toe te passen. Daarbij besteed ik ook wat aandacht aan het omgaan met je leven na de inwijdingen omdat je zult merken dat je wat gevoeliger wordt. Daarom reik ik je ook wat extra informatie aan hoe je daarmee juist een stevigere balans kunt vinden, zodat je geen speelbal wordt van alles wat je tegen komt in je dagelijks leven.

Daardoor ontwikkel jij je op een veilig manier meer tot wie je werkelijk bent.
Hierover kun je veel beweren, maar ik spreek het liefst uit eigen ervaring. Ik heb via deze leerweg door de levels van Universal White Time Healing een punt bereikt waarop ik persoonlijke zekerheid heb gevonden waar ik daarvoor alleen een vraagteken kon invullen. Dit ervaar ik als een enorme verrijking.

 

In de level 1 workshop van Universal White Time Healing komen de volgende onderwerpen aan bod:

 

·         Een basis begrip van White Time

·         Contact met de Bron van Universal White Time Healing wordt geopend

·         Wat gebeurt er bij de healer tijdens een healing?

·         De Healer als persoon

·         Hoe UWTH verschilt van andere Healing methodes

·         Hoe je een contact behandeling geeft aan jezelf en anderen

·         Hoe je een afstandsbehandeling geeft aan jezelf en anderen

·         Het schoonmaken van de aura

·         Het balanceren van de chakra’s

·         Hoe je healing geeft bij ongevallen

·         Hoe je healing geeft aan dieren, moeder Aarde, het weer, enz.

·         De Golden Movement, deel 1

·         Hoe je de aura kunt reinigen met de Golden Movement, deel 1 en verschillende andere toepassingen

·         Krachtige Healing Symbolen

·         Initiaties: 13 grote blokkades worden verwijderd zodat je de Energie van Universal White Time Healing kunt gaan begrijpen en toepassen.

·         En nog veel meer!

Als bijzondere extra wordt het aanbevolen om ook de nieuwe inwijding van de Univeral White Time Healing erbij te doen! Omdat dit een vrijwillige extra inwijding is, is de prijs niet meegerekend in de cursusprijs. Voor meer informatie hierover, kijk bij de Nieuwe Inwijding!

 

Praktische informatie:

 

Deze workshop duurt twee hele dagen (meestal een heel weekend), dagelijks van 10-17 uur.
Vanaf 9:30 uur ben je al van harte welkom!

 

De kosten zijn 300 euro inclusief een certificaat, het cursusboek, koffie en thee.

 

Gedurende de dag zorg ik voor koffie en thee en tijdens de lunch zorg ik voor een lekker kopje soep. Graag verder zelf een lunchpakket meenemen.

 

 

Voor de datum waarop de volgende cursus gepland is, kun je kijken bij Nieuws en Evenementen.

Staat er nog geen weekend gepland? Dan heb jij de eerste keus!