De Nieuwe Inwijding!

Goed nieuws!!!
Vanaf 1 mei 2012 is het mogelijk om een nieuwe inwijding te ontvangen voor Universal White Time Healing. Deze inwijding is bijzonder intens en heeft een prachtige, zuiverende energie!

Het mooie effect ervan is dat deze inwijding voor iedereen die één of meerdere Universal White Time Healing cursussen heeft gevolgd de kwaliteit van jouw healing sterk verhoogt.
Deze inwijding mag ook meerdere keren worden ontvangen.

Tijdens de nieuwe inwijding worden er maar liefst 42 blokkades verwijderd en verhoog je jouw spirituele niveau met 30.000 stappen!!! (Ter vergelijk: de upgrade na level 4 is 10.000 stappen)

Op 7 juni 2012 mocht ik deze inwijding zelf ontvangen op assistent hoofdleraren niveau. Dat betekent dat ik behalve leerlingen, ook leraren en high teachers mag inwijden. 
Ik ben er enorm dankbaar voor dat deze mogelijkheid nu voor alle white timers is vrijgegeven!

Meer informatie vind je in de volgende documenten:
Brief van Channie

Goedgekeurd of niet goedgekeurd

Mail me gerust om een datum af te spreken om deze inwijding persoonlijk of op afstand (via Skype) te ontvangen. De prijs voor een normale inwijding is SEK 750. Omdat het een prijs in Zweedse Krone is, zal de wisselkoers van dat moment gelden.

Bij al mijn Universal White Time Healing cursussen bied ik ook deze extra inwijding aan. Omdat het een vrijwillig onderdeel van de cursus is, is de prijs nog niet in de standaard prijs inbegrepen.

Als je zelf een normale leraar of een high teacher bent, stuur me dan alsjeblieft een e-mail zodat ik eerst goedkeuring kan aanvragen voordat je de SEK 3000 betaalt.