Universal White Time Healing 3

Dit is de eerste klas van de hogere school van de Universal White Time Healing. Mensen die deze cursus volgen hebben hier vaak heel bewust voor gekozen. Na deze cursus mag je je Healer Excellent for the World noemen.  Diegene die deel neemt aan deze cursus wordt geopend voor speciale gaven en unieke mogelijkheden.

Deze cursus bevat veel delen die te maken hebben met voelen en zien van aura's. Veel van wat je leert moet je in praktijk brengen om bevredigende resultaten te krijgen. Het komt allemaal neer op training, oefenen en leren hoe je dingen kunt zien en voelen.

Tijdens de cursus en de level III initiatie worden 73 blokkades geopend die allemaal te maken hebben met helderzien en voelen.

In de level 3 workshop van Universal White Time Healing komen de volgende onderwerpen aan bod

:

• Je leert paranormaal zien en voelen!

• De meest voorkomende aura formaties en het bestuderen ervan.

• Het uitvoeren van een zeer gevorderde aurazuivering.

• Je leert werken met kleuren. Je leert met diverse kleuren en vormen ons chakra systeem te balanceren. Je leert om met stralen gekleurd licht jezelf en anderen te reinigen , te beschermen en het immuunsysteem te ondersteunen.

• Je leert en ondergaat een fundamentele  gemstone healing (steenlegging).

• Balanceren van linker - en rechterkant van het lichaam op diverse niveau's. Balanceren van organen, etc.

• Je leert werken met diverse kosmische symbolen.

• Je leert het vervolg van de Golden Movement, deel III.

• En nog veel meer!

Als bijzondere extra wordt het aanbevolen om ook de nieuwe inwijding van de Univeral White Time Healing erbij te doen! Omdat dit een vrijwillige extra inwijding is, is de prijs niet meegerekend in de cursusprijs. Voor meer informatie hierover, kijk bij de Nieuwe Inwijding!

Na deze cursus en voordat iemand deelneemt aan de cursus UWTH level IV is het mogelijk om twee extra initiaties te krijgen. De eerste opent nog eens 28 blokkades die met het helderzien en voelen te maken hebben. De tweede initiatie vergroot wederom je White Time kanaal.

Praktische informatie:

 

Deze workshop duurt vier hele dagen (twee daarvan zijn een weekend), dagelijks van 10-17 uur.
Vanaf 9:30 uur ben je al van harte welkom!

 

De kosten zijn 600 euro inclusief een certificaat, alle upgrades, het cursusboek, koffie en thee.

 

Gedurende de dag zorg ik voor koffie en thee en tijdens de lunch zorg ik voor een lekker kopje soep. Graag verder zelf een lunchpakket meenemen.

 

 

Voor de datum waarop de volgende cursus gepland is, kun je kijken bij Nieuws en Evenementen.

Staat er nog geen weekend gepland? Dan heb jij de eerste keus!