Over mij

Zelfontplooiing staat bovenaan mijn verlanglijstje. Eerst ging ik op zoek naar praktische tips en trucs, maar gaandeweg werd ik ook nieuwsgierig naar spirituele inzichten.

Het is nog steeds een avontuur om mezelf te ontdekken op steeds diepere en hogere niveaus. 
Ik ontdekte onvermoede talenten:

  • Inzicht in Helende energie en het doorgeven ervan
  • Inzicht in energieën, tussen mensen, maar ook in het "grotere plaatje": de Beyond.

Het grootste cadeau tot nu toe is dat ik steeds meer en dieper contact heb gemaakt met wie ik werkelijk ben. Zo leer ik steeds beter te leven vanuit mijn kernkwaliteiten.

Nu heb ik het gevoel dat ik een weg heb gevonden waarop ik nog volop kan doorgroeien. Graag deel ik mijn ontdekkingen met jou zodat ik ook jou de weg kan wijzen naar een lichter leven.

Sinds 7 juni 2012 ben ik ingewijd om ook de nieuwe inwijding voor Universal White Time Healing te geven. Een grote eer. Het is zo bijzonder om deze prachtige energie te mogen uitstralen naar alle White Timers!

Ik geniet ervan om mijn kennis en ervaring te delen en ga daarbij ook in op allerlei zaken waar een cursist tegenaan loopt in het dagelijks leven. Want healing is pas echt nuttig als je er elke dag mee kunt verlichten en wat mooier kleuren.
De Beyond cursus is daarbij vooral een verrijking van je basis inzicht in het leven. Relativeren wordt een stuk gemakkelijker als je een beter beeld hebt van het grotere geheel!

De energetische behandelingen die ik geef, kunnen bij degene die ik behandel zorgen voor een doorbraak terwijl ik tegelijk mijn ervaring verdiep met deze energie. De opleidingen geven me de kans om mijn inzichten te delen zodat ik ze zelf ook steeds verder verdiep door ze door de ogen van een ander te bekijken.
Al dit moois heet ik welkom in grote vreugde, dankbaarheid en nederigheid!

Tessa