Board of Knowledge 
informatie van Channie Centara Cha 

In maart 2010 heb ik kennis mogen maken met de Board of Knowledge. Hierdoor heb ik een nieuwe stap in mijn spirituele groei gemaakt en deze heeft mij toegang gegeven tot een zeer oude kennis. Deze unieke kennis geeft mij de gelegenheid om mensen te openen, zodat zij geestelijk kunnen groeien en evolueren in precies de juiste richting voor die persoon. De Board of Knowledge werkt individueel voor iedereen, want we zijn allemaal uniek en ieder mens heeft zijn individuele talent in het leven. Door deze openingsstappen kan een sterkere spirituele groei ontstaan op de best mogelijke manier. 

De Board of Knowledge wordt overal in het Heelal gebruikt onder buitenaardse wezens, engelen en lichtwezens. Er kan steeds opnieuw en opnieuw mee worden gewerkt, en elke keer weer helpt het een individu om door te groeien naar dat wat het beste voor hen is op weg naar de Spirituele Totale Verlichting. Zelfs de al Verlichte wezens, zoals Meesters, Aartsengelen, Lichtwezens enz., profiteren continu van het gebruik van de Board of Knowledge. 

De persoon die werkt met de Board of Knowledge is de "Gever" en de hogere wezens in het heelal geven elkaar over en weer de Opening Stappen. Meestal geven ze het niet aan zichzelf, maar in plaats daarvan hebben ze een nederige drager van deze kennis nodig om zichzelf te laten openen.

Deze verbazingwekkende Kennis kan ook dieren openen en de natuur, als groep of individueel. Zelfs planeten kunnen worden geopend om hen op de juiste manier te leiden in hun spirituele groei. Deze kennis kan nooit verkeerd worden gebruikt en niemand zal het ooit ontgroeien.

Dus een verzoek om Opening Stappen voor iemand anders dan jezelf, is ook geschikt en heilzaam voor die persoon, voor wie deze openingen gevraagd zijn, en die zich er niet van bewust is deze te ontvangen. Deze openingen leiden een persoon altijd in de juiste richting en naar het hoogste pad van Spiritueel begrijpen dat uniek is voor juist die persoon.

De kennis van de Board of Knowledge is niet te vinden in aardse boeken en je kunt het niet lezen. Daarvoor in de plaats worden specifieke Heilige Symbolen gezonden naar de "ontvanger" die vervolgens in harmonie komt met het teken en verder gaat op het hoogste spirituele pad, dat voor deze tot nu toe mogelijk is.


Hoe kun je hulp krijgen van de Board of Knowledge?

Elke Opening Stap van de Board of Knowledge brengt ons dichter bij de Verlichting en harmonie binnen de Heilige Gelukzaligheid. De Board of Knowledge heeft 36 belangrijkste stappen van Opening in elke Board. Er bestaan vijf Boards, maar slechts vier ervan zijn beschikbaar op de aarde en voor de mens, op dit moment. 

Ik ben opgeleid om twee van deze unieke en oude Boards van kennis en mogelijkheden te Openen voor mensen, dieren, de natuur en planeten, enz. De Board of Knowlegde kan aan iedereen worden gegeven, zonder uitzondering. Ik bied u twee manieren om deze openingsstappen te ontvangen, na een telefonische afspraak op afstand of tijdens een persoonlijke sessie. 

Na een individueel gesprek, kunt u de Opening Stappen ontvangen. Elke sessie is 35,00 euro en zal in een periode van drie dagen worden gegeven. Wanneer de sessie precies plaatsvindt, kan met mij worden besproken. 

Ook is het mogelijk om een serie sessies aan te vragen. Dan wordt er minstens een maand aan u gewerkt met 12 of meer sessies waarin vele openingen mogelijk zijn, afhankelijk van de persoon waarmee ik dan werk. De kosten hiervoor zijn 275,00 euro. 

In liefde en licht groet ik jullie,

Tessa Smit

 

 E-mail: info@BeyondCursus.nl