HET PAKKET: Om de Juiste Frequentie te Bereiken voor Jezelf en Anderen

Wat Ter Wereld is Gebeurd en is Niet Gebeurd op Aarde?

Waar Staan We met De Nieuwe Aarde en Ruimtereizen?

Wat We Kunnen Doen Om te Stijgen in De Nieuwe Hogere Vibratie, Onze Wereld te Veranderen en Het Nieuwe te Ontmoeten!

Door Channie

De Spirituele evolutie en ons opstijgen naar een Hogere dimensie en een Nieuwe Aarde, is iets waar iedereen geduldig op heeft gewacht. De NET cursussen hebben vele goede berichten verspreid over de wereld, dingen bereikend die verbazingwekkend goed zijn geweest voor de Aarde en echt hebben geholpen. De Beyond cursussen hebben het bewustzijn hier verhoogd, maar heel veel ook in het Universum. Dit heeft zijn weerslag gehad op Aarde en op ons, door ons met het verhogen van hun bewustzijn in Wereld 2 en door hun hulp voor ons hier beneden, zodat ze daadwerkelijk meer informatie kunnen krijgen over De Beyond.

Het was de bedoeling dat Aarde De Nieuwe Aarde zou ontmoeten. Het was de bedoeling dat de Mensheid en alles dat op deze planeet bestaat, met dieren en planten en alles zou overvloeien naar het Nieuwe. Naar onze nieuwe dimensie in Wereld 2. Het was de bedoeling dat we een onderdeel zouden worden van het Universum, zoals ik dat ken, van Buitenaardsen, Engelen en Lichtwezens. Maar het was ook de bedoeling dat jij hen zou leren kennen, op de beste manier.

Laten we dit vergelijken met een geboorte proces waarbij de baby zich eruit moet duwen naar het vrije en nieuwe; de buitenwereld. Onze planeet moet hetzelfde proces doorstaan, zichzelf in de richting van een membraan duwend van een Hogere dimensie waarin we ons moesten gaan begeven. Het membraan heet een dimensionale muur. Die muur moet openbarsten en ons doorlaten en zichzelf dan soepeltjes weer achter ons sluiten zodat niets van Wereld 2 in Wereld 1 kan glippen, maar wij van Wereld 1 naar Wereld 2 zouden gaan.

Maar de membraan ging niet voor ons open en niets van wat de Buitenaardsen en alle anderen in het Universum hadden voorspeld en op hadden gerekend op basis van verschillende andere plaatsen (waar planeten waren opgegaan in Hogere dimensies) gebeurde. Het gebeurde niet. Hun voorspellingen waren gedaan door biljoenen andere planeten te berekenen, zoals de onze, opgaand in een Hogere dimensie en wat er gewoonlijk gebeurt in dat proces. Maar, in dat geval, kwam eigenlijk niets precies uit zoals het had moeten gebeuren en niets deed wat het had moeten doen.  

Dus toen Moeder Aarde in de richting van deze dimensionale muur duwde, duwde Ze en duwde en de muur sloot zich om Haar heen. In plaats van open te barsen, was het als een bal tegen een rubberen muur aanduwen. En de dimensionale muur werd als een zak om Haar heen, Haar omarmend en zich bijna sluitend achter Haar. Er was een hele kleine opening naar onze oude dimensie over, maar verder niets.

De Aarde was niet langer in de oude dimensie. Maar ze was ook niet in de nieuwe dimensie of binnen in de dimensionale muur.  Dus er ontstond een afscherming van energie, een grens, waar plotseling een ander soort dimensie ontstond. Een soort van dimensie die helemaal nooit heeft bestaan in dit Universum of onze Creatie. Een hele nieuwe soort dimensie die niet echt goed voor ons was.

Het belangrijke woord in deze context is “afgeschermd”.Omdat dat was wat er gebeurde in alle niveaus van alles. Iedereen begon te voelen dat ze waren afgeschermd. Ze waren afgeschermd van hun echte lichamen in Wereld 2 of hoger. Deze echte lichamen en de levens van hun Hogere Zelven waren afgeschermd in veel opzichten.

Dromen waren veranderd. En de effecten op gemoedsgesteldheid en psyche waren groot.

Als ons psychologische deel wordt geraakt, beïnvloedt het ook ‘t lichaam en de cellen. Deze twee dingen beïnvloeden ook het volgende deel ervan, onze frequentie. Heb begon onze frequentie te verlagen, onze vibratie. We hadden al vele, vele jaren te doen met de energie van iets groters worden dan we waren. En we hebben aardig lang samen onze vibratie verhoogd, hand in hand met Moeder Aarde. De jaren 1991, 1993, 1996 waren jaren waarin we onze frequentie erg veel verhoogden. Onze vibratie groeide met ons bewustzijn en Spiritualiteit. Als chakras, auras en innerlijke vibratie in een lichaam eenmaal zijn verhoogd naar een zeker niveau, is het erg destructief voor het lichaam om haar vibratie te verlagen. Cellen sterven af en daarin is een erg groot risico gelegen voor onze gezondheid.

Op dit moment zijn er geen landingen geweest en veel mensen weten hier van. Waarom gebeurt dit nu? De nieuwe dimensie waarvan ik sprak, (die nooit eerder ontstond en de Aarde plotseling omsloot) was nogal een mooie sensatie om te zien. Een goud gespikkelde glinsterende dimensie, maar met niet zo mooie effecten op de Aarde. Maar het was niet deze dimensie die ons proces begon van het verlagen van onze frequentie. Het was andere dingen die gebeurden.

De afgelopen tijd hebben er landingen plaatsgevonden. Zowel Meesters als andere personen hebben verschillende landingen gedaan op Aarde. Zij hebben ons nooit verteld dat, na deze landingen, het een negatief effect had op hun lichamen om hier te komen. Als je iemand neemt, zoals ik al zei, met een Hoge Vibratie die komt op een plaats met een lagere vibratie, dan is dat normaal een mogelijkheid voor hun geweest. Maar, in dit geval, is de frequentie meer dan alleen een lagere vibratie van de Aarde. Het beïnvloedt hun lichamen vandaag om hier te landen en het zou onze lichamen beïnvloeden om op dit moment het Heelal in te gaan.

Als ze hier kwamen en als ze hier komen, beginnen hun lichamen af te sterven. Maar ze zouden een mogelijkheid hebben om onmiddellijk een nieuw lichaam voor zichzelf te creëren of dat te veranderen. Maar als we met hun meegaan het Universum in en dan naar huis gaan, zouden we een groot probleem kunnen hebben met onze lichamen en ze zouden zelf hier geen nieuwe kunnen creëren. Er zijn manieren waarop het mogelijk is voor mensen om het Universum in te gaan, maar dat is niet het eerste ding om aan te denken.

Het belangrijke ding waaraan we op dit moment moeten denken, is dat onze lichamen aan het afsterven zijn geweest omdat de vibraties lager werden in ons binnenste. We moeten de frequentie verhogen, niet alleen voor onszelf maar voor iedereen en alles op Aarde, zodat de mensen op Aarde zich beter gaan voelen, ziektes gaan verdwijnen die nu zijn opgedoken en die een beetje raar of bizar waren. Er waren ook medische dingen die eerder niet gebeurden en die nu vaker voorkomen. Dit soort ziektes en problemen zullen worden verholpen door bepaalde dingen te doen.

Wat kunnen We Eraan Doen: Het Pakket van Dingen om te Doen.

Het ziet ernaar uit dat er risico’s zijn voor mensen om het Universum in te gaan en er zijn risico’s om een mens op Aarde te zijn. Dus is er een mogelijkheid om hier iets aan te doen? Nou, Zij hebben gezegd dat het een mogelijkheid voor ons is om het Universum in te gaan en om ons beter te voelen en er is een mogelijkheid om op Aarde te leven en je ook beter te voelen. Er zijn manieren waarop we de natuur en de dieren en onszelf kunnen helpen. En dat wordt gedaan door een Pakket van Dingen dat vermoedelijk door een paar mensen op de wereld moet worden gedaan en doordat zij deze dingen doen, zetten ze een kettingreactie in gang, die zich uitspreidt over de planeet en de frequentie verhoogt tot het niveau dat we hadden voordat er dingen verkeerd begonnen te gaan.

Dit Pakket van dingen om de doen is eenvoudig. Het vergt niet veel van iemand om erin te slagen.

Ik wend me nu tot de mensen die naar de NET cursussen zijn gegaan, mensen die naar De Beyond cursussen zijn geweest en ook tot de mensen die leraren zijn voor Universal White Time Healing en ik vraag hun of ze tijd hebben en een momentje om deze dingen te doen. De ketting reactie die zich zou uitbreiden ontstaat op het moment dat je het zelf aan het doen bent en 14-17 uur vanaf dat moment. De energie zal resoneren en zal de frequentie van mensen beginnen te helpen. Natuurlijk zal het eerst in jou beginnen den de mensen om je heen en dan zal het verder en verder reizen, totdat het terug bij jou komt als een persoon. Dat, zoals ik zei, zal 14-17 uur duren.

Dit zijn een paar dingen die ik wil dat je doet als je een momentje hebt. Er zin 5 Delen.

Eerste Deel

Ga zitten, als het mogelijk is met een aangestoken kaars voor je.

Denk aan jezelf als een mens zittend op de Aarde die een vibratie heeft in haar kern, in haar aarde en in jou.

Voel de Kwaliteit en Energie van die Vibratie.

Reik dan uit in je geest naar het Universum.

Sluit je ogen.

Stel jezelf voor reizend in het Universum in onze blauwe Creatie.

Vraag, binnen in jezelf, om werkelijk contact te maken met de Frequentie van Wereld 2. Het maakt niet uit of je een planeet voor je ziet of niet. Het maakt niet uit of je met een speciaal deel contact maakt, of niet.

Probeer alleen de Energie te Voelen, de Frequentie, de Vibratie die bestaat in deze Wereld 2.

Probeer, met je eigen woorden om woorden te vinden om in jezelf herhaaldelijk, dat wil zeggen een aantal keren, te zeggen dat je contact wilt maken met de Vibratie. .

Vraag dan om een kanaal te zijn voor deze Vibratie.

Neem het mee naar beneden naar je Kruin Chakra.

Duw dan heel langzaam de Frequentie en Vibratie naar beneden in de richting van het Hart Chakra.

Laat het rusten in het Hart Chakra. Laat het langzaam een hele rotatie met de klok mee draaien in het Hart Chakra.

Duw het dan langzaam naar beneden. Verdeel het bij het Solar Plexus Chakra en laat één deel door het rechter been en laat één deel door het linker been naar beneden gaan.

Laat de energie de grond in gaan rond je voeten. Zie dan Cirkels ontstaan rond je beide voeten, Frequentie uivibrerend en zich verspreiden vanuit waar jij bent, het huis verlatend of waar je bent en zich verder en verder uitstrekkend.

Deel Twee

Voor dit deel heb je drie stenen nodig. Je hebt een Rozenkwarts nodig, een Amethist en een Hematiet. Het maakt niet uit hoe groot de stenen zijn of hoe ze eruit zien. Ze kunnen zelfs deel uitmaken van een ring of hanger. Ze kunnen op tafel worden gelegd.

Leg de Rozenkwarts aan de rechter kant.

Leg de Amethist aan de linker kant.

De Hematiet ligt het dichtst bij je, zal een driehoek die naar je toewijst.

Verbind de 3 stenen door ernaar te kijken en hun Frequentie te voelen. De Rozenkwarts staat voor een Frequentie connectie met je Hart. Hij stelt jou en je Hart Chakra voor. De Amethist staat voor het Kern Deel en het Hart van Moeder Aarde. De Hematiet staat voor de Kern Energie van het Universum en haar innerlijke Vibratie.

Ik vraag je om de Energie in je op te nemen van waar ze voor staan. Geef je over aan den vrije meditatie waarbij je je ontspant en je geest vrijlaat om alleen de Frequentie te bevatten van de stenen en waar ze voor staan.

Dan

6. Kom daar steeds met je gedachten op terug, keer op keer. Dan nadat je daar in bent geweest en je de gedachten hebt vastgehouden,

7. Ga in de Hematiet Frequentie van de Kern Kwaliteit van de Innerlijke Energie van het Hart van het Universum en Voel de Frequentie daarvan.

8. Vergelijk de Hematiet Frequentie met de Amethist Frequentie van het Innerlijke Hart van de Aarde.

Probeer om ze in overstemming te brengen met dezelfde Kwaliteit en dezelfde Vibratie. Laat jezelf worden tot een meetinstrument voor hun Balans.

9. Zeg dan, in jezelf, dat je de Frequentie wilt Verhogen tot het niveau waar deze eerst was, de mensen, de dieren en de planten toestaand om hun Frequentie Vibraties terug te krijgen op het niveau waar ze waren voordat het begon te verlagen of af te nemen.

10. Vraag dan om de Vibratie zelfs hoger te laten worden dan dat Energie niveau (zodat we daadwerkelijk hieruit kunnen komen profiterend van het feit dat we niet alleen de Vibratie die we hadden hebben teruggekregen, maar zelfs iets hoger zijn uitgekomen.)

Ik wil ook dat je jouw eigen woorden probeert te vinden, om uit te leggen wat je wilt doen. Dat je wilt dat de cellen zo reageren dat hun Vibratie hoger begint te worden en dat zij zelfs hoger zal worden dan ze eerst was, de cellen en de atomen waaruit we bestaan nog sterker makend dan ze eerst waren.

11. In gedachten, Denk dat dit de Aarde zal helpen en de mensen op Aarde, de dieren en de planten om een gezonder, sterker leven te krijgen maar dat het ons ook zal helpen aan een Hoger Bewustzijn, Spiritualiteit en levensenergie op weg naar het Verlicht worden op een Hoger Niveau en het kunnen bereiken van de dimensie waarin we op dienen te gaan.

In dit deel, wil ik niet dat je een wens hebt om buiten deze planeet te reizen of naar de Nieuwe Aarde te gaan met deze twee dingen bij name genoemd. Dat zullen we in een ander deel doen.

Deel Drie

Dit volgende deel is ook zoals een meditatie maar ook zoals een wens of een visioen om jezelf te visualiseren met de Hogere Vibratie en de Nieuwe mogelijkheid voor de Aarde. De mogelijke manier voor jou om op Aarde te zijn je goed te voelen, om op Aarde te zijn en in staat te zijn om het Universum in te reizen, en om op Aarde te zijn en in staat te zijn om de Aarde op te tillen en te helpen met het proces van de Aarde om te komen op het punt waarop ze moet zijn; om in een Hogere Dimensie te komen en de Nieuwe Aarde te bereiken en te versmelten met haar Energieën, zodat we eindelijk kunnen worden opgetild naar deze Nieuwe plaats voor ons.

Ga zitten en ontspan je. Steek bij voorkeur een kaars aan voor je. 

Zit met open geest en Voel jezelf als een mens. Probeer om jezelf een klein beetje te bewegen terwijl je zit. Beweeg de benen en het lichaam en de schouders en het hoofd een beetje. Krijg een beetje het gevoel dat je zit en dat je een lichaam hebt.

Probeer je benen te Voelen van je knieën naar beneden tot aan je voeten. Voel de energie onder je voeten. Denk en Zie jezelf in verbinding met de Aarde bijna alsof je koorden hebt van onder je voeten naar het Hart van de Aarde.

Maak contact met Moeder Aarde en Haar Frequentie. Voel dat Zij werkelijk een kleine opkikker nodig heeft, in dit geval om een Hogere Vibratie te bereiken.

Maak contact met je Hart Chakra. Voel het Hart Chakra. Zie het binnen in jezelf, een Hogere Vibratie opnemend vanuit het Universum, als Stralen van boven. Kleine, kleine en veel, veel Stralen die je Kruin Chakra bereiken en naar beneden stromen naar je Hart Chakra.

Als ze het Hart Chakra raken, breidt het zich uit en wordt groter. Nu heeft je Hart Chakra de juiste Frequentie!  

Laat de kleine stralen naar beneden stromen in je benen en naar de voeten, zodat je hele lichaam in perfecte Frequentie en Vibratie is. Je bent verbonden met het Universum via alle Kleine Stralen die naar beneden komen vanuit het Universum.

Vraag om Verbonden te zijn met het Geheel van De Blauwe Creatie en de Stralen zelfs zich te Zien uitbreiden met een groter volume, and met nog Meer Kleine Stralen die je Kruin Chakra binnenstromen en uitreiken naar je Hart Chakra.

Door dit de doen, heb je ook de andere Werelden en zelfs nog Hogere Vibrations omarmd dan Wereld 2. Je hebt dan de andere Werelden boven Wereld 2 meegenomen.

Vraag van binnen om Contact te maken met de Twee Belangrijkste Krachten in deze Creatie. De Ware Originele Kracht en de Gecreëerde Originele Kracht. De eerste staat voor de Moeder God Energie. De tweede staat voor de Vader God Energie.

Omarm deze Twee Energieën in je Hart Chakra en ontspan je.

Het is het beste om je ogen de hele tijd gesloten te houden, maar voor op dit moment.

Nu wil je het Licht binnenin jezelf Zien (Het Licht van de 2 Goddelijke Wezens)

Vraag dat je een deel bent van alles dat nodig is om de Frequentie van de Aarde te Verhogen, om het mogelijk te maken voor de mensheid om de juiste Frequentie te hebben om zich goed te voelen, maar ook om in staat te zijn om het Universum in te reizen, om hun missie af te maken, om de cursussen af te maken en dingen die ze nodig hebben om iedereen en alles te helpen.

Vraag om Contact te maken met De Nieuwe Aarde en de mogelijkheden om haar dichter bij ons te laten drijven en deze Oude Aarde te omarmen. Om ons over te laten drijven naar de Nieuwe Omgeving van een Hogere dimensie, om te worden omarmd en een deel te laten worden van het Nieuwe.

Je kunt ook verder gaan met dingen die je zelf wilt toevoegen, zoals het weer ontmoeten van degenen die je bent verloren op deze planeet op De Nieuwe Aarde of het voelen van de verbindingen met Buitenaardsen, Engelen en Lichtwezens en de diepste van vriendschappen. En om ook werkelijk contact te maken met je Hogere Zelf en dingen te begrijpen vanuit een breder perspectief en grotere intelligentie en wijsheid.

Deel vier

Ga op je rug liggen.

Plaats een Rozenkwarts op je Hart Chakra. Plaats een Amethist op je Derde Oog. Plaats een Hematiet boven je hoofd bij de Kruin Chakra.

Ontspan je en sluit je ogen.

Voel de verbinding met Moeder Aarde en je eigen lichaam. De Rozenkwarts staat voor jij en je innerlijke Frequentie en Vibratie. De Amethist staat voor de Aarde en Haar Innerlijke Frequentie en Vibratie. De Hematiet staat voor Het Universum en haar Innerlijke Vibratie.

Door horizontal te liggen en de stenen op deze manier te hebben, vraag je vanuit deze positie om de Frequentie van de Aarde te Balanceren.

Ik wil dat je hier woorden aan toevoegt. De woorden kunnen je eigen woorden zijn, maar is één woord dat erg belangrijk is.

Zeg,

“Hierbij, wil ik mijn lichaam verbinden met de Aarde en het Universum, de Frequentie van Perfectie in balans brengend. Ik roep een energie aan, een Kwaliteit die ENORAH wordt genoemd.

[Hereby, I want to connect my body with Earth and the Universe, balancing the Frequency to Perfection. I call upon an Energy, a Quality that is called ENORAH.]”

Deze energie en Kwaliteit zal helpen met het in balans brengen. Zij kan niet worden gebruikt totdat je dit deel van Het Pakket bereikt. Maar nadat je dit deel van Het Pakket hebt bereikt, zal je  De Enorah Energie keer op keer kunnen gebruiken, de Naam schrijvend of aanroepend om de Vibratie voor jou, de Aarde en het Universum te verhogen.

(Je begrijpt dat toen wij onze frequentie verlaagden, dit een enorm effect had op Moeder Aarde en het Universum. Natuurlijk kun je zeggen dat Moeder Aarde haar frequentie met ons verlaagde. Het was niemands schuld. Het gebeurde gewoon. Maar, in dit geval, beïnvloeden we onze omgeving in het Heelal en, op een bepaald opzicht, het grotere geheel, het Universum.

Doordat wij werken met het terug Verhogen van ons Vibratie Niveau naar de juiste Vibratie, zullen we het Universum op een positieve manier beïnvloeden. Als onze inspanningen worden opgemerkt, zullen we meer hulp krijgen om zelfs nog meer voor ons en de planeet te doen. De Enorah Frequentie is een helpende energie. Het is een Straal van Frequentie van iets dat zich uitstrekt tot in de Beyond. Het is een Naam, of een energie niveau waarmee het Universum zich normaal gesproken niet verbindt.

Soms moeten we ons tot de kleinste en laagste dingen wenden om de Hoogste te helpen. In dit geval, kan De Enorah Frequentie alleen worden gebruikt van deze richting naar omhoog, dus de Engelen, Lichtwezens en Buitenaardsen zouden niet dezelfde mogelijkheid hebben om dit te gebruiken om hun te helpen om de juiste frequentie te bereiken.

Ga door met deze meditatie/ontspanning, liggend en je eigen woorden gebruikend over hoe je alles in balans wilt brengen, de Naam zo nu en dan even noemend, en voelend hoe je kunt Voelen dat Balans Optreedt.

Probeer te Zien, Voelen en Bewust te Zijn van iets dat echt gebeurt. Het zal mogelijk zijn om dingen echt in het lichaam te voelen door dit te doen.

(Als er meer dan één persoon dit Pakket van Dingen doet, verdient het de voorkeur dat je het samen doet, in plaats van dat één peroon het doet en dan de volgende binnen een familie of groep. Het is het beste om het allemaal tegelijk te doen. Als je in een groep bent die elkaar kent, heeft het de voorkeur dat je het allemaal op een bepaalde tijd samen doet, zelfs als je niet op dezelfde plaats bent. Maar in tijdsopzicht zou het hetzelfde zijn. Vooral als je werkt met dit onderdeel, is het heilzaam om op hetzelfde moment te werken.)

Vijfde Deel

Ga aan een tafel zitten met een kaars.

Plaats een Rozenkwarts tussen de kaars en jezelf.

Ga zitten, ontspannen en kijkend naar de Rozenkwarts en haar rose kleur.

Maak contact met de Kleur van de Rozenkwarts.

Sluit dan je ogen.

Je houdt nu de Vibratie die Hoger is dan die je had een paar uur of dagen geleden, afhankelijk van wanneer je met Het Pakket begon. (Dit betekent natuurlijk dat je dit Pakket gedurende een aantal uur kunt doen of in een periode van een paar dagen. Het beste is om het binnen een dag te doen, met wat tijd tussen ieder deel.)

Je vertegenwoordigt ook de Nieuwe Hogere Vibratie. Binnen deze ruimte van eenzijn met deze Hogere Vibratie, wil ik dat je nu probeert om andere mensen, dieren, planten etc. Op te Tillen naar deze Hogere Vorm van Vibratie.

Zeg nu in jezelf de naam van elk individu, of dierennaam of plantenlocatie. Je kunt erbij zitten en de hand van een persoon vasthouden. Of je kunt een kat of hond bij je in de buurt hebben of je hand uitstrekken naar een plant.

Vraag de Energie van je Hogere Vibratie om Kleine Stralen te Transporteren van jouw Hart Chakra naar het Hart Chakra van de persoon. De Rozenkwarts voor je pikt de Straal op van de Kaars. Dit is een manier om de representatie van de energie te zien uitstralen.

Werk met jouw Hart Chakra dat uitstraalt naar het Hart Chakra van de ander. (Als je wilt, kun je kleine stukjes Rozenkwarts hebben die je de mensen, dieren of planten laat vertegenwoordigen waarmee je wilt werken. In dat geval, staan die kleine stukjes voor het Hart Chakra of energie punt van individu, dier of plant. In dat geval, leg je de kleine Rozenkwarts stukjes om je grotere Rozenkwarts heen. Als je je Verbindt met de persoon in je gedachten, met jouw Hart Chakra stralend naar hun Hart Chakra, kijk dan naar beneden naar de kleine Rozenkwarts dat hen vertegenwoordigt. Dan in je geest, Zie een Glanzende Straal van jouw Rozenkwarts in het midden naar hun kleine stuk dat de jouwe omringt.)

11. Als je je hebt verbonden, Onstpan. Open je dan naar het Universum, je Kruin Chakra wijd openend om de Hogere Vibratie van Het Universum Op te Nemen.

12. Voel dan opnieuw je Kruin Chakra en open jezelf nog verder weg en op een grotere manier naar de Blauwe Creatie.

13. Vraag dat de Frequentie en Vibratie neerkomen met het Volle Potentieel van waar de Blauwe Creatie voor staat.

14. Neem die Kwaliteit dan op in je Hart Chakra.

15. Zeg,

 “Ik wil de Frequentie transporteren die de persoon, (dier of plant) waar je aan denkt, kan opnemen.”

(Je kunt ook het werk opnieuw herhalen, opnieuw een persoon noemend, een dier of een locatie van een plant enz.)

16.Je straalt dan een hele Hoge Vibratie uit terwijl je een Werktuig bent voor deze Energie, zonder dat je er zelf daadwerkelijk te veel van oppikt. Dus, aan het eind van dit deel, concentreer je op het geven van de Energie aan jezelf. Laat de Frequentie van het Kruin Chakra naar beneden gaan naar het Hart Chakra en naar de Solar Plexus. Focus op het houden van de Hoge Frequentie Vibratie van Het Al, in de Solar Plexus.

17. Ga door totdat je een erg Helder Licht de Solar Plexus Ziet verlichten.

Er kan gezegd worden dat we niet te veel kunnen opnemen. We kunnen het niet overdrijven of iets vernietigen. We zullen opnemen wat we nodig hebben. En omdat verschillende mensen op Aarde verschillende niveaus van Spirituele groep hebben bereikt, moet er nog meer naar beneden worden gebracht dan dat we normaal gesproken misschien hebben gedaan als een Vibratie of nu zouden hebben bereikt. We zullen mensen helpen die verder zijn gegaan dan wij en mensen die niet zo ver als wij zijn gegaan.

Door naar een Hogere Vibratie te gaan dan onze eigen en door naar de Hele Blauwe Creatie uit te reiken, kunnen we degenen en de dingen helpen om ons heen die de Hogere Frequentie nodig hebben die we misschien op dit moment niet zouden kunnen bereiken. We zullen geen dingen binnen laten komen die ons zouden kunnen beschadigen of die te veel of te sterk voor ons zouden zijn. Maar het moet gezegd dat we een effect zullen voelen/hebben, zoals ook de dieren en zelfs planten. Maar maak je geen zorgen; het is niets dat gevaarlijk is. En het vreemde effect is maar voor één dag. Na die ene dag, zul je je sterker voelen, levendiger en gezonder.

Je mag dit ook op je homepage zetten als je een website hebt.

Ik hoop dat deze boodschap zo veel mogelijk mensen zal bereiken.

Eind Deel

Deze informatie kan naar iedereen worden gestuurd waarmee je haar wilt delen. Hoe meer mensen Het Pakket delen, zoals Zij dit noemen, zal het helpen om de frequentie te verhogen van deze planeet en het mogelijk maken om perfect te worden op een snellere en soepelere manier.

Mensen zullen één dag hebben dat ze zich helemaal raar voelen en de dieren die bij je leven kunnen alles negeren en kunnen zich een beetje vreemd gedragen. Dit is omdat wat je doet, invloed heeft op anderen. Als je dieren hebt, hoef je dit niet te doen voor specifieke dieren. Als je het doet, straalt het de frequentie uit naar je nabije omgeving, je huis, je appartement enz., en het zal natuurlijk katten, honden en planten beïnvloeden, wat er ook leeft in dezelfde omgeving. Als er meerdere mensen zijn waarmee je jouw huis deelt, zoals een familie of iemand anders, hoeven zij dit niet te doen. Zij worden meegerekend en het feit dat jij dit doet zal hun energie naar een hoger niveau helpen. Als je in een dorp of stadje woont, zal het effect zijn dat het feit dat jij het doet de vibratie erg snel laat verspreiden en de mensen in de omgeving helpt.

Het grootste effect van deze stijgende Vibratie zal natuurlijk optreden in de nabijheid van jouw huis, maar hoe meer mensen het doen, des te beter het is om het kritieke punt te bereiken wanneer iedereen de Energie Frequentie heeft of krijgt die we nodig hebben. Zoals ik al zei, de hele Aarde zal worden omvat, ook erg snel, binnen uren.


Als er spelfouten of grammaticale onjuistheden in dit document staan, bieden we onze verontschuldigingen aan, maar we wilden dit liever verspreiden dan de tijd te nemen om te wachten.

Hugs,

Channie

Opmerking: Zoals we hebben gezegd is de Aarde de Knoop en heeft een belangrijke rol te spelen aan het eind van Het Spel, wanneer alles terugkeert naar De Beyond. Die prachtige Knoop heeft de rol van het verzegelen van De Beyond om gesloten te worden. De Knoop is op dit moment een beetje in de war en moet perfect worden gemaakt. Het is als een ongelijk patroon en het vergt een symmetrisch, mooi patroon. Elke plaats op Aarde die daadwerkelijk “Perfect” is, is een deel van dat patroon. Dus het zou mooi zijn voor ons allen om samen te werken, later wanneer er weer contact met je wordt opgenomen, om het patroon perfect te laten zijn voor het helpen van de rest van de Creaties. Alle onaangeraakte, onbedorven plaatsen op Aarde worden verondersteld deel uit te maken van het prachtige patroon dat er moet zijn. Dus er zijn plaatsen om mee te werken om ze te versterken.

Dit is alleen een kleine introductie over werk waar we binnenkort over zullen schrijven hoe het mogelijk is om ermee te helpen.