Handboek voor het gebruik van je Vleugels

Als je afstamt van Engelen of als je op een of andere wijze een verbinding hebt met het Rijk der Engelen, dan is het vrijwel zeker dat je hier op aarde etherische vleugels hebt. Engelen gebruiken hun vleugels niet alleen om te vliegen, maar zij helen ook met hun vleugels.

Als je deze vleugels hebt is het beslist aan te raden om de “kracht”van je vleugels te gebruiken. Je kan deze zachte liefdevolle energie gebruiken tijdens een behandeling. Combineer je “de Engelen kracht” met de Universal White Time Healing en de Golden Movement of de Universal White Time Kristalhealing en de Golden Movement dan is dit zeer krachtig. Wanneer je bewust bent dat je deze liefdevolle zachte energie kunt openen, kun je heel veel doen in deze wereld. Je kinderen kun je ermee omhelzen, je kan troost geven aan anderen en tegelijk de veilige koesterende engelentrilling om hen heen brengen. Je zult zelf ervaren, door je vleugels vaak te gebruiken dat je dieper in je “Ik Ben” kracht komt en zachter wordt.

Het kan zijn dat je voelt dat deze energie geblokkeerd is, deze blokkade kan met een speciale White Time behandeling vrij gemaakt worden.

Om het leren werken met je vleugels wat eenvoudiger te maken, geef ik je hierbij een “Handboek voor het gebruik van je Vleugels”. Dit handboek is een onderdeel van de Universal White Time Healing en ik heb dit mogen ontvangen van Channie Centara Cha.

Als je met onderstaande woorden de beweging van je vleugels beheerst, heb je geen woorden meer nodig om ze te bewegen. De woorden kun je hardop uitspreken, maar je kunt ze ook denken.

Sane: ( uitspreken op de engelse manier)
De vleugels zullen zich openen net als een vogel of vlinder en dat ligt aan hun vorm.

Datté/Matté:
De rechter vleugel strekt zich uit naar rechts. Kan gebruikt worden om de vleugel ergens boven te houden.

Môné/Dôné:
De linker vleugel strekt zich uit naar links en kan gebruikt worden om de vleugel links ergens boven te houden.

Skegé:
Alle twee de vleugels recht op. In deze positie kun je het gouden licht naar de toppen van de vleugels brengen en het witte licht kun je naar je kruinchakra brengen. Je kunt ook deze kleuren andersom gebruiken.

Rannin:
Stel je voor dat je iemand knuffelt, dan is het goed om de vleugels om de persoon heen te slaan zodat de persoon zich veilig voelt. ( Heel fijn voor kinderen).

Rannish:
Recht vooruit, dit is een goede manier om te starten met je healing. Je zit bij de cliënt zijn hoofd en je houdt je vleugels langs de persoon heen. Mochten ze in bed liggen, langs hun bed.

Randisch:
Flapperen met je vleugels. Je moet je vleugels steeds schoon houden. Als je dit doet kun je God persoonlijk vragen om hulp. ( Hoogste van het Hoogste). Als je flappert met je vleugels zul je al het spirituele afval van jezelf en de mensen om je heen verwijderen!

Dermi:
Dit woord zal je vleugels helemaal sluiten. Je kunt zo je vleugels verbergen. Niet eens een helderziende kan ze dan ontdekken.

Darvash:
De vleugels zullen nu gesloten worden op de gewone manier. Laat ze zo niet te lang zitten, maar gebruik ze!

Packér/Packôr:
Hiermee raak je iemand voorzichtig aan met de toppen van je vleugels. Een fijne manier om mee te starten bij een behandeling zodat deze zacht en liefdevol verloopt.

Cicka: (spreek je uit als Siska)
Hiermee sla je de vleugels om jezelf heen. Dit is goed om jezelf te beschermen, bijvoorbeeld als je gaat slapen. Je kan ook je vleugels om je vriend(in) of geliefde heen slaan.

Narmach:
Het openen van vleugels van Licht. Hiermee laat je de energie van je hartchakra door je vleugels heen stromen ( na Narmach altijd Sava)

Sava:
Zorgt er voor dat de energie doorstroming van het hartchakra weer normaliseert.

Oefening met drie personen:
Twee personen gaan tegenover elkaar op een stoel zitten. De knieën van deze twee personen zijn dicht tegen elkaar zodat de derde persoon er op kan gaan zitten en zij openen hun vleugels door het woord Sane in zichzelf te zeggen. Laat de derde persoon op de beide knieën gaan zitten tussen de twee personen. De twee personen houden nu elkaar de arm of/en hand vast. De vleugels worden om de derde persoon tussen hen in heen geslagen. Gebruik het woord Rannin. Blijf zo een poosje zitten, zolang als je wilt en voel de energie, de koestering en de geborgenheid.

Veel plezier in het ontwikkelen van je “Engelenvleugels”.